8ми Март во Златибор (Сиригојно и Дрвенград)

!!! ПОАЃАЊЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА !!! 07/03/2019 -10/0/3/2019

ЗЛАТИБОР - МОКРА ГОРА - ВРЊАЧКА БАЊА

!!! ПОАЃАЊЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА !!!

8-ми Март во Милано

Лаго Ди Гарда, Верона, Лугано, Комо, Венеција

8-ми Март во Венеција, Верона и Фиренца

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:07.март (четврток)  СКОПЈЕ - ВЕНЕЦИЈА Состанок на групата во Скопје на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во14:30ч. Поаѓање за Венеција во 15:00ч. Излез од Македонија преку граничниот премин Табановце. Дневно и ноќно...

8-ми Март во Нови Сад

(Автобус) 07.март               СКОПЈЕ - НОВИ САДСостанок на групата на паркингот спроти хотел "Holiday Inn" во 23:00 ч. после полноќ. Поаѓање на автобусот за Нови Сад во 23:30 часот. Влез во Србија преку граничниот премин Табановце. Ноќно возење со попатни паузи за...

Хотел Маврово (Фершпед)

 

Боровец - Зима 2018/2019

Хотел Феста Винтер Палас 5* - Боровец - Зима 2018/2019www.festahotels.com

(833) 361-5881
Официјален застапник


Официјален застапник