Lediga förråd

mer plats väntar dig

Sök förråd

i ditt område.
magasinering Göteborg

Göteborg

griller

Kontakt

Har några frågor eller behöver hjälp?

Magasinering och hyra förråd hos Alabanza

Hyr förråd billigt

På Alabanza hjälper vi dig med trygg magasinering och förrådshyra till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett stort utbud av containerförråd för olika ändamål, och du kan välja att magasinera på någon av våra containeranläggningar, på din egen tomt eller att köpa containern.

  • Trygg magasinering
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Hög service och tillgänglighet

När du ska hyra förråd av oss, vet du att alla våra containrar är nya och fräscha. De är av högsta kvalitet, är stryktåliga och väderbeständiga. Du kan också välja mellan diverse tillbehör, som avfuktare, övervakningslarm, lås, el och/eller belysning. Vi har även isolerade containrar om du vill förvara dina ägodelar i jämn temperatur och skydda mot frost och kyla.

Hos oss kan du vara säker på att du får bästa möjliga service. Väljer du till exempel vår Hämtservice (läs mer nedan) kör vi ut containern till dig så att du kan lasta den i lugn och ro. När du har lastat färdigt hämtar vi tillbaka den för uppställning på vår anläggning.

Trygg och säker magasinering

När du vill magasinera dina ägodelar hos oss på Alabanza, innebär det att du hyr en förrådscontainer som står uppställd hos oss. Vi lägger ner mycket tid på att underhålla och serva våra förrådscontainrar, så att du kan vara säker på att du får en hel, ren och fräsch container. Hos oss är säkerhet och tillgänglighet två ledord, och du vet att du får en trygg magasinering på våra anläggningar. Läs mer om våra öppettider längre ner på sidan.